Skip to main content

ESET Mobile Security kan niet verwijderd worden - Kennisbank / ESET Mobile Security - ESET Support

ESET Mobile Security kan niet verwijderd worden

Authors list

Probleem:
*ESET Mobile Security moet verwijderd worden van een mobiel apparaat maar dit lukt niet
 
Oplossing:
Als ESET Mobile Security goed is ingesteld, is de app een zogenoemde ‘Apparaatbeheerder’. Dit is ingesteld om te voorkomen dat de app per ongeluk of door een kwaadwillende, eenvoudig kan worden verwijderd.
 
Wilt u ESET Mobile Security toch verwijderen en krijgt u een melding dat dit niet kan? Controleer dan eerst of ESET inderdaad in de lijst met ‘Apparaatbeheerders’ staat. Deze functie kunt u vaak terugvinden in de instellingen van uw Android-apparaat en dan via een optie die te maken heeft met ‘Beveiliging’ of ‘Privacy’. De exacte bewoording is per apparaat verschillend. Als u het onderdeel ‘Apparaatbeheerder’ hebt gevonden, verwijdert u ESET uit die lijst. Er kan om uw zelf-ingestelde wachtwoord worden gevraagd. Voer deze in en daarna kan ESET verwijderd worden. Verwijder de app van uw oude telefoon via het menu links bovenin, optie ‘Instellingen’ en dan ‘Verwijderen’.

Is uw vraag hiermee niet beantwoord of uw probleem nog niet verholpen? Klik dan hier om uw vraag te stellen aan de klantenservice van ESET Nederland.